Ce putem face cu pasiune

Web design & development

Fie ca este vorba despre un site simplu de prezentare, un blog, sau un magazin virtual, crearea de site-uri a fost si este pasiunea noastra cea mai mare.
Vom stabili impreuna strategia si modul in care vom realiza site-ul, trecand prin toti pasii: de la consultanta initiala pentru proiect, pana la promovarea de dupa lansarea site-ului. Impreuna, putem realiza proiectul pe care il aveti in plan.

Identitate vizuala

Identitatea vizuala defineste orice proiect si poate face diferenta intre un brand usor de tinut minte si unul repede uitat.
Culorile, formele, mesajul transmis, toate lucreaza impreuna pentru a oferi o experienta de neuitat. De la ideea initiala, la prezentarea unor schite cu variatiuni de forma, culoare si font, si pana la rezultatul final, vrem sa oferim clientilor nostri cele mai proeminente identitati vizuale.

Marketing & Promovare

Cele mai bune proiecte au succes datorita marketingului. Din dorinta de a depasi asteptarile clientilor nostri, oferim servicii de marketing in cele mai variate forme.
Poate parea greu, dar noi va vom oferi variantele cele mai bune in contextul scopului (si al bugetului) proiectului. Cu optiuni variate precum optimizare SEO, Google AdWords, bannere, reclame video, publicitate outdoor, organizare de concursuri si promotii, vom face din orice proiect un succes.

Tehnologie Mobila

Proiectele exclusiv realizate pentru smartphone-uri sau proiecte web adaptabile pentru dispozitive mobile reprezinta viitorul. Identificand aceasta tranzitie, ne-am specializat pentru a oferi alternative bune clientilor nostri.
Printre serviciile de acest gen pe care le oferim se afla adaptarea site-urilor pentru ca acestea sa poata fi accesate, aplicatii, si jocuri de telefonie mobila.

Print design

Print-ul este una din cele mai bune variante de promovare pentru proiecte si a devenit o disciplina independenta. Design-ul cartilor de vizita, al posterelor sau al pliantelor de prezentare poate sa transmita informatia eficient, memorabil si sa creasca succesul unei afaceri.
Realizam print-uri pe orice dimensiuni, hartii speciale, cartoane sau plastice.

Gazduire web

Fiecare proiect web are nevoie de o gazduire web de calitate. Pentru ca ne dorim sa oferim asta la cele mai inalte standarde, am ales sa oferim si serviciul asta pentru clientii nostri.
Astfel, ne putem asigura ca totul functioneaza cum trebuie, ca site-urile se incarca repede, si orice schimbare necesara este sub contolul nostru

Proiecte speciale

Pe langa toate serviciile enumerate mai sus, am lucrat de-a lungul timpului pe proiecte complexe si am invatat cum sa abordam elementele deosebite care pot aparea.
Daca exista ceva ce va doriti sa realizati si ati dori sa lucrati cu noi, putem stabili o intalnire in care va putem expune variantele posibile. In cel mai rau caz, aveti o perspectiva noua asupra lucrurilor; in cel mai bun (si probabil) caz, vom colabora impreuna pentru a aduce la viata ideile dumneavoastra.

Contactati-ne

O intalnire la un click distanta!