Cine suntem?

Evident, o firma de webdesign din Constanta. Dar, hai sa ne cunoastem mai bine. Suntem o echipa tanara, pasionata de design, web si tot ce tine de tehnologie. Ne dorim sa colaboram cu cat mai multi parteneri la proiecte interesante. Aceasta colaborare se extine deseori dincolo de terminarea proiectelor cu succes.

Avem in spate experienta proiectelor variate si ne place sa lucram spre a crea ceva cu care sa ne mandrim. Si ne mandrim cu multe proiecte: de aproape 8 ani facem asta si suntem la fel de curiosi, interesati si dedicati ca in prima zi. Hai sa ne cunosti si tu!

Contacteaza-ne

Transpunem pasiunea noastra in serviciile pe care le oferim

De-a lungul timpului am descoperit noi pasiuni legate de web, am invatat tot ce se poate invata si acum ne putem aplica expertiza in fiecare din serviciile pe care le oferim.
Si zilnic ne dezvoltam si ne extindem; totul pentru a putea realiza cele mai ambitioase proiecte cu succes.

Web Development

De la o simpla idee la un site complet functional, putem asigura cu succes efectuarea tuturor pasilor necesari. Fie ca este vorba de un magazin online, site de prezentare sau retea sociala complexa, noi putem sa ne ocupam de toate aspectele.

Marketing si Promovare

O afacere, un site, un magazin online – nu e suficient sa existe, daca nimeni nu stie despre proiectul tau. Promovarea, fie ca se realizeaza online (reclame, SEO, etc.), fie ca se realizeaza ‘offline’  (promotii, evenimente, etc.) este un element important in dinamica oricarui proiect.

Identitate vizuala

Orice afacere noua are nevoie de o identitate. Impreuna, vom lucra spre a crea ceva unic, special si usor de retinut – ingrediente pe care noi le consideram esentiale intr-o noua identitate. Logo-ul, culorile si stilul abordat fac diferenta intre un proiect de succes si unul usor de uitat.

Tehnologie mobila

Nu mai este un secret ca viitorul consta in tehnologia mobila – tablete, smartphone-uri si nenumarate alte device-uri mobile. Tocmai din acest motiv asiguram si dezvoltarea sau adaptarea site-urilor si a aplicatiilor la tendintele viitorului.

Print design

Nu toate proiectele au loc in sfera online-ului. Serviciul de print design asigura realizarea tuturor elementelor posibile pentru tipar – carti de vizita, plicuri, pliante, postere si multe altele. Totul, la cea mai inalta calitate in materie de tehnologie (culori, fidelitate, etc).

Gazduire Web

Pentru a te putea concentra pe aspectele importante ale afacerii, trebuie sa nu ai grija aspectelor tehnice ale site-ului precum servere, uptime, back-ups sau securitate. Oferim acest serviciul la cel mai inalt standard pentru siguranta si linistea partenerilor nostri.

Proiecte speciale

Avem parte uneori de norocul unor proiecte speciale si suntem bucurosi sa lucram la ele. Timpul ne-a testat ambitia si flexibilitatea astfel incat putem spune cu incredere ca serviciile enumerate mai sus sunt doar o parte din arsenalul nostru.
De-a lungul timpului am realizat multe proiecte mai deosebite (o parte le puteti vedea in Portofoliu), printre care includem – jocuri si aplicatii iOS si Windows Phone, aplicatii de server cu baze de date extraordinar de ample si sisteme de comunicare specializate, evenimente corporate si conferinte, petreceri de lansari de produse si servicii si ARG-uri (augmented reality game).
Ne plac proiectele care ne imping limitele si ne implica mult creativitatea, asa ca, daca aveti senzatia ca ne-ar placea sa lucram impreuna, foarte probabil aveti dreptate.